Zoeken
Sluit dit zoekvak.

TopPop terug op televisie

Het legendarische muziekprogramma TopPop keert terug op televisie. Vanaf 21 juli brengen NPS en AVRO elke zaterdag op Nederland 3 AVRO’s TopPop Golden Years weer op de buis vanaf 23.50 uur. Eerder dit jaar kwam het digitale themakanaal Cultura al met hernieuwde uitzendingen.

AVRO’s TopPop Golden Years is een muziekprogramma wat bestaat uit oude opnames van het legendarische programma TopPop, gebaseerd op zeer uiteenlopende thema’s. Van Disco tot Funk, van Brillen en Snorren tot Erotiek, van Reggae tot Rock. Het beeldmateriaal is volledig gerestaureerd en voorzien van actuele informatie. De presentatie is wederom in handen van Ad Visser die ruim twintig jaar na dato het beste uit achttien jaar TopPop laat zien.

Van 1970 tot 1988 was Toppop het eerste wekelijkse popprogramma op de Nederlandse televisie. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten