Search
Close this search box.

Tour de France in ‘De Proloog’ op Radio 1

Op Radio 1 is maandag 9 juli de eerste aflevering te horen van het nieuwe programma ‘De Proloog’ dat gedurende de Tour de France-weken het radioprogramma ‘Radio Kassa’ vervangt. ‘De Proloog’, van maandag tot en met donderdag om 11.30 uur, wordt gepresenteerd door Bert van Slooten. Vanuit de Tour zal Mart Smeets ook een dagelijkse bijdrage verzorgen. De Tour de France begint officieel op zaterdag 7 juli.

Mart Smeets zal met presentator Bert van Slooten iedere dag vooruitblikken op de etappe van die dag. Verder ontvangt men wielerliefhebbers die het laatste Tournieuws van commentaar zullen voorzien. Daarnaast is ook in iedere aflevering onder meer een reportage te horen over een bepaald aspect van de roemruchte geschiedenis van de Ronde. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten