Search
Close this search box.

Tros komt met tweede Mis(s) Verkiezing

De Tros komt woensdag voor de tweede keer met een Mis(s) Verkiezing, waarin gehandicapte vrouwen strijden om de titel Mis(s) 2007. Vorig jaar ging Roos Prommenschenckel, die door een aandoening aan haar nek in een rolstoel ligt, er met het kroontje vandoor. Het programma wordt dit jaar opnieuw gepresenteerd door Jaap Jongbloed en initiatiefneemster Lucille Werner, die zelf mank is aan een been.

Werner is dolgelukkig dat het programma vorig jaar hoge ogen gooide. Ze hoopt dat er binnen een aantal jaar een Europese variant van de show komt. Eind vorig jaar werd wel al bekend dat de rechten zijn verkocht aan Groot-Brittannië. Heather Mills, de aanstaande ex-vrouw van Paul McCartney, zou zijn benaderd voor de presentatie.

Initiatiefneemster Lucille Werner: Het was vorig jaar ontzettend spannend hoe het allemaal zou gaan. Ik ben dan ook dolgelukkig dat het zon erorm succes werd. Ik heb echt duizenden reacties gekregen op het programma uit binnen en buitenland. Sindsdien hou ik me elke dag bezig met de beeldvorming van mensen met een handicap in ons land. Ik ben heel erg blij dat de TROS het dit jaar opnieuw uitzendt. Ik hoop binnen een aantal jaar op een Europese variant. Dat is mijn ultieme droom. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten