Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Zoom.in channels op YouTube

Zoom.in, de grootste aanbieder van online video nieuws in Europa heeft deze week een eigen ‘channel’ op YouTube, het bekendste en meest gebruikte videoportaal ter wereld, in gebruik genomen. Een selectie van de programma’s van Zoom.in is te bekijken in het eigen kanaal: www.youtube.com/zoominnl.

Nederland bijt het spits af maar binnenkort zullen de andere land channels ook volgen. Het merk waaronder Zoom.in haar financiële producties dagelijks brengt heeft tevens een apart kanaal gekregen: www.youtube.com/financetelevision.

“Via YouTube krijgen onze video steeds meer bekendheid, ook in andere landen dan waar wij zelf uitzenden. Tevens kunnen beter de doelgroepen en de populariteit van onze video´s meten. Het zet ons tevens aan het denken over nieuwe commerciële concepten,” aldus Michiel Plugge van Zoom.in.

YouTube gebruikers over de hele wereld hebben de mogelijkheid de video’s te bekijken. Op deze manier zal de kijker ook de professionele video’s van Zoom.in met het laatste nieuws van de dag kunnen bekijken. Daarnaast is er de mogelijkheid commentaar te geven op de video’s, ze aan te bevelen bij vrienden en ze een beoordeling te geven. Bij de video’s op YouTube zullen linkjes staan naar de homepage van Zoom.in waar men nog meer nieuwsvideo’s kan vinden. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten