Search
Close this search box.

Actie voor 538 deejay Erik-Jan Rosendahl

Erik-Jan Rosendahl was tot voor kort elke maandag- tot donderdag nacht van 0.00 tot 3.00 uur bij Radio 538 co-host in het radio programma ‘Midden In De Nacht Rick’ van Rick van Velthuysen. In deze radioshow, die Van Velthuysen samen met Koert Walraven en Erik-Jan Rosendahl deed, werd alles behalve serieuze radio gemaakt. Afgelopen donderdag is Erik-Jan de wacht aangezet door Radio 538 waardoor veel luisteraars zwaar teleurgesteld zijn en een tegenactie zijn gestart om Erik-Jan Rosendahl te steunen.

Tot spijt van veel vaste ‘Midden in de nacht Rick’ luisteraars is Radio 538 niet zo positief over deze show en het contract van Erik-Jan is hierdoor niet verlengd, omdat er ‘een verschil van inzicht over het programma’ was, zo was eerder op Radio.NL te lezen.

“Omdat vaste luisteraars geen genoegen nemen met het ontslag van Erik-Jan hebben we een actie opgezet om Radio538 te laten weten dat we hier niet mee akkoord gaan en Erik-Jan terug willen zien bij Radio538”, zo schrijven de makers van de website ErikJanMoetTerug.nl.

Aan het einde van de actie worden alle reacties aangeboden aan de directie van Radio 538. [Radiowereld.NL]