Caroline Tensen terug op RTL 4

Caroline Tensen komt terug op RTL 4. De Nationale Postcode Loterij heeft besloten om de spelshow 1 Tegen 100 in het nieuwe televisieseizoen onder te brengen bij RTL. Dit betekent automatisch dat Tensen, die een contract heeft met de Nationale Postcode Loterij, meeverhuist met het programma. Dat heeft een woordvoerder van RTL bevestigd.

Nadat vorige maand bekend werd dat tv-zender Tien wordt opgedoekt, ging het gerucht dat de NCRV 1 Tegen 100 zou gaan uitzenden. Bij deze zender is Tensen dit najaar ook te zien met het programma Babyboom.

Caroline Tensen begon haar carrière bij Veronica. In 1989 ging ze werken bij RTL Véronique, wat later RTL 4 werd. Ze presenteerde bij de commerciële zender programma’s als Wie ben ik? en Het Spijt Me. Na tien jaar maakte ze de overstap naar de Tros, om die zender in 2005 te verruilen voor Talpa. Het is nog onduidelijk of de 43-jarige presentatrice, naast 1 Tegen 100, ook nog andere programma’s gaat presenteren bij RTL. [Novum/Radio.NL]