Zoek
Sluit dit zoekvak.

An Lemmens nieuwe stem bij Studio Brussel

An Lemmens wordt de nieuwe presentatrice van ‘De afrekening’ op Studio Brussel, de alternatieve jongerenzender van de Vlaamse omroep VRT. Dat is afgelopen maandag bekendgemaakt op de voorstelling van de najaarsprogrammering van de radiozender. Lemmens volgt Siska Schoeters op die tijdens de avondspits de assistente wordt van Tomas de Soete.

An Lemmens (foto) begon in 2003 als veejay op TMF. Ze presenteerde er onder meer ’De afrekening’ en de TMF Awards. Lemmens stapte onlangs over naar de Vlaamse Media Maatschappij (VMMa) waar ze een programma zal presenteren op KanaalTwee.

De wisseling tussen Lemmens en Schoeters is niet de enige wijziging die de zender doorvoert, want Studio Brussel pakt ook uit met enkele nieuwe programma’s. Stijn Van de Voorde en Otto-Jan Ham presenteren in het weekend afwisselend het verzoekprogramma ‘Kvraagetaan’.              
                                      
Heidi Lenaerts spitst zich in ‘De goeiemiddag show’ toe op wat er vandaag gebeurd is. Jan van den Berghe neemt daarbij ‘de boekskes’ door en Mureille Scherre praat over seks.              
                                      
In ‘Café local’ trekt Stijn van de Voorde naar negen jeugdhuizen in het gezelschap van een Belgische band die de titel van ‘Café local van Studio Brussel’ kan winnen.

Naast An Lemmens zullen ook Sam De Bruyn, Nelles De Caluwé en Goedele Vermaelen voor de eerste keer te horen. Zij zijn de drie beloftes die uit ‘Radio Dada’, de kweekvijver van het station, naar voren kwamen. De Bruyn presenteert de ‘Hit 50’, De Caluwé  ‘Rock bottom’ en Vermaelen praat ‘Lazy Sunday’ aan elkaar. Vaste waarde op Studio Brussel blijft Peter Van de Veire met zijn ochtendshow.

De vernieuwde programmering van Studio Brussel start op maandag 3 september. [Radio.NL/VRT Nieuws]

Gerelateerde berichten