Zoek
Sluit dit zoekvak.

Daphne Deckers deskundige bij RTL Boulevard

Daphne Deckers wordt toegevoegd aan het team deskundigen van RTL Boulevard. Ze gaat onderwerpen behandelen op het gebied van lifestyle, laat RTL 4 vrijdag weten. Maandag begint het nieuwe seizoen van het programma en vanaf dan schuift ook Humberto Tan regelmatig aan bij presentatoren Daphne Bunskoek en Albert Verlinde.

De opzet van het showbizzprogramma wordt dit jaar enigszins aangepast. Een vierde stoel in het decor biedt voortaan plaats aan een extra gast. “We kunnen zo meer inspelen op de actualiteiten”, legt een woordvoerder van de zender uit. “Als het EK voetbal volgend jaar van start gaat, kan Humberto Tan bijvoorbeeld aanschuiven.”

Eén van de extra gasten is presentator Paul de Leeuw, die vrijdag op bezoek is in het dagelijkse tv-programma. Irene Moors en Winston Gerschtanowitz vervangen Daphne Bunskoek als zij afwezig is. Andere deskundigen die aanblijven, zijn royaltyexpert Peter van der Vorst, modedeskundige Fiona Hering en misdaadverslaggever John van den Heuvel. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten