Search
Close this search box.

Nieuwe dagelijkse medische realityserie op SBS 6

SBS6 komt vanaf maandag (27 augustus) met de nieuwe medische realityserie ‘Trauma Centrum’. Hierin worden de belevenissen van artsen, verpleegkundigen en ander ziekenhuispersoneel in verschillende ziekenhuizen in Nederland gevolgd. De camera’s draaien bij de behandelaars op de Spoed Eisende Hulp, maar gaan ook mee met de ambulancedienst.

Trauma Centrum, elke werkdag om 20.00 uur, werpt een blik op het dagelijks leven van het ziekenhuispersoneel en de patiënten van het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam, het Diakonessenhuis in Utrecht, het Medisch Spectrum Twente in Enschede en de Isala klinieken in Zwolle. Ook gaat de camera mee met de ziekenwagens van de ambulancedienst RAVU in de provincie Utrecht.

Het programma is een vervolg op de vorig jaar september succesvol geïntroduceerde dagelijkse medische realityserie Medisch Centrum. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten