Search
Close this search box.

Slam FM deejay wordt tv-presentatrice bij Veronica

De vrijdagavond van Veronica wordt vanaf 21 september (22.25 uur) uitgebreid met het nieuwe tv-programma Roadrun, dat wordt gepresenteerd door Tamara Brinkman. De voormalige sidekick van Ruud de Wild bij 538 en nu de stem van Nickelodeon en deejay bij Slam FM gaat drie teams van twee personen in een rally door Spanje begeleiden. Onderweg moeten ze allerlei opdrachten uitvoeren en zo min mogelijk kilometers maken om hun doel te bereiken.

In zeven afleveringen doorkruisen zes voor elkaar onbekende kandidaten in een rally het vasteland van Spanje. De kandidaten worden in drie teams van twee personen verdeeld en moeten tijdens hun tocht zo min mogelijk kilometers maken en diverse opdrachten uitvoeren. Het gaat dus niet om snelheid, maar om samenwerking, inzicht en een stukje geluk. Roadrun is vanaf 21 september om 22.25 uur bij Veronica te zien en vervolgens om 23.00 uur. [Radiowereld.NL]