Search
Close this search box.

WK rugby uitgebreid in de schijnwerpers bij de NOS

De NOS gaat uitgebreid aandacht besteden aan het WK rugby, dat van vrijdag 7 september tot en met zaterdag 20 oktober gehouden wordt in Frankrijk. Dit gebeurt vrijwel dagelijks door middel van samenvattingen in de reguliere NOS Sportjournaals en in de NOS Studio Sport-uitzendingen in de weekeinden. De finale op 20 oktober wordt live uitgezonden op Nederland 3.

Rugby is een van de meest beoefende sporten ter wereld. Het WK 2007, het zesde WK dat gehouden wordt, speelt zich dit jaar af in twaalf stadions. Tien daarvan liggen in Frankrijk, een in Wales (Cardiff) en een in Schotland (Edinburgh). De steden waar de wedstrijden worden gespeeld zijn Bordeaux, Lens, Lyon, Marseille, Montpellier, Nantes, Parijs, Saint Denis, Saint Etienne en Toulouse. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten