Reallifesoap Sonja Bakker op SBS6

Gewichtsconsulente en schrijver Sonja Bakker krijgt vanaf maandag een eigen reallifesoap bij SBS. Bakker geeft daarmee een kijkje in haar drukke leven en dat van haar man Koen en zoons Tristan (4) en Finn (2). In vijf afleveringen volgen camera’s de 32-jarige dieetgoeroe onder meer naar Duitsland, waar haar boeken ook goed verkopen.

Daarnaast komen medewerkers van Sonja aan het woord, onder wie Koen, die haar zakelijke belangen behartigt. Sonja is momenteel druk bezig met de lancering van haar nieuwe boek ‘Gezond genieten met Sonja’, dat 1 december moet verschijnen. Ook de laatste voorbereidingen voor het boek komen aan de orde.

‘De wereld van Sonja Bakker’ is vanaf maandag een week lang iedere werkdag te zien op SBS6 van 18.30 tot 19.00 uur. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten