Search
Close this search box.

Guido Weijers kaalgeschoren wegens succes

Guido Weijers moet zijn succes bekopen met een kale kop. De cabaretier werd woensdagochtend kaalgeschoren als deel van een weddenschap met Radio Veronica deejay Patrick Kicken. De radiomaker mocht de tondeuse ter hand nemen als Weijers met zijn nieuwjaarsconference op SBS 6 meer dan een miljoen televisie kijkers zou trekken.

Toen Stichting KijkOnderzoek in de eerste week van 2008 bekendmaakte dat slechts 973 duizend mensen hadden ingeschakeld, leek het er op dat de 30-jarige cabaretier zijn haardos mocht behouden.

Dinsdag maakte Stichting KijkOnderzoek echter bekend dat een meetfout is gemaakt in de kijkcijfers. Het definitieve aantal kijkers bleek net boven de miljoen te liggen. Guido Weijers behaalde 1.063.000 kijkers met zijn nieuwjaarsconference. Inclusief de herhaling hebben 1.724.000 kijkers naar deze conference op SBS6 gekeken. [Radio.NL/Novum]