Jan van Veen terug op de landelijke radio

Tijdens de uitzending van ‘Evers Staat Op’ is donderdagmorgen bekendgemaakt dat Jan van Veen op Valentijnsdag een speciale rol zal vervullen in het radioprogramma van Edwin Evers. Op 14 februari zal Jan van Veen liefdesgedichten van luisteraars voorlezen op Radio 538. Hij zal deze geheel in stijl, met zijn vertrouwde stem op bekende wijze tussen 6 en 10 uur voordragen. Luisteraars kunnen daarvoor vanaf vandaag hun liefdesgedichten plus favoriete liedje sturen naar Radio 538

Eind jaren zestig was het gedichtenprogramma Candlelight voor het eerst te beluisteren op de toenmalige zeezender Veronica. In de jaren tachtig werd Candlelight door de AVRO op Radio 3 uitgezonden, waarna het programma begin jaren negentig verhuisde naar Sky Radio. In januari 2003 besloot Sky Radio echter te stoppen met het gedichtenprogramma en verdween van Veen geruisloos uit de ether.

Jan van Veen probeerde in eind 2006 nog samen met Vranz van Maaren van het landelijke radiostation RTL FM ‘Candlelight Radio’ maken maar uiteindelijk is dit niets geworden. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten