Search
Close this search box.

24 uur van Le Mans op Eurosport

Eurosport zendt de komende drie jaar de legendarische 24 uur van Le Mans uit. Op 14 en 15 juni zal Eurosport uitgebreid ‘live’ verslag doen van deze klassieke 24 uurs race van Le Mans. Naast de uitzendrechten van dit autosportevenement heeft Eurosport ook de uitzendrechten van de 24 uur van Le Mans voor motoren (19 en 20 april) en de 5 races (1000km) van de Le Mans Series verworven.

Eurosport en Eurosport 2 doen non-stop verslag van de 24 uur van Le Mans: Non-stop live verslag: 7 uur op Eurosport en 17 uur op Eurosport 2 en live via internet. De 24 uur van Le Mans voor motoren in april en de Le Mans Series gedurende het seizoen zijn eveneens uitgebreid en live te volgen via Eurosport, Eurosport 2 en de Eurosport’s websites. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten