Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Portret Boudewijn Buch bij de Vara

Op 23 november 2002 overleed schrijver, dichter en televisiepresentator Boudewijn Büch plotseling. Journalist en programmaker Coen Verbraak maakte een documentaire over Büch, die de Vara op 19 maart (tijdens de Boekenweek 2008) uitzendt: ‘Boudewijn Büch – de dichter, de dodo en het demasqué’, een fascinerend portret van een veelzijdige, getalenteerde man.

Boudewijn Maria Ignatius Büch (1948-2002) was een productieve schrijver en dichter, die een aantal grote literaire successen op zijn naam had staan (waaronder zijn bekendste roman De kleine blonde dood uit 1985). Daarnaast trad hij op in het theater.

‘Boudewijn Büch – de dichter, de dodo en het desmasqué’ is woensdag 19 maart om 22.55 uur te zien bij de Vara op Nederland 2. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten