Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bert Haandrikman weg bij RTV Noord

Bert Haandrikman is vanaf 1 april niet meer te horen op Radio Noord. Bijna 10 jaar lang presenteerde hij op zaterdagmiddag het programma ‘Het Eeuwige Weekend’. Haandrikman werkt ook dagelijks voor het radioprogramma ‘Tijd voor Twee’ bij de KRO. Daarnaast wordt hij door Radio 2 steeds vaker voor andere programma’s gevraagd.

Voor Bert Haandrikman werd dit steeds lastiger te combineren met zijn werk voor de regionale omroep. Door het vertrek van Bert Haandrikman bij Radio Noord gaat Eric Bats naar de zaterdag en Rob van Dam naar de zondag. Vanwege een korte vakantie en tot dat er een vervanger is, is Marc Wiers ook weer te horen op de zender op zaterdag.

Omdat Bert Haandrikman afscheid heeft genomen van Radio Noord verhuisd Eric Bats, na zijn vakantie, in mei naar de zaterdag. Bats komt in mei met een nieuw programma terug op Radio Noord. Tijdens de vakantie van Eric Bats zal Mark Wiers de show tijdelijk waarnemen. Omdat Eric Bats van de zondag af gaat zal Rob van Dam de uren op de zondag gaan vullen, ook hij komt met een nieuw programma. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten