Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Gordon komt met radiozender voor homo’s

Radio 538 deejay en zanger en entertainer Gordon is initiatiefnemer en station-voice van de nieuwe digitale radiozender OZ Radio. De zender, die vanaf augustus op ook via Radio.NL te beluisteren is, zendt alleen ‘vrolijke feel gay music’ uit. De naam OZ slaat op het fictieve land uit de film ‘The wizard of Oz’, met in de hoofdrol homo-icoon Judy Garland.

Feel good-muziek die geliefd is in de gay scene zijn te beluisteren op het gloednieuwe radiostation. Onder anderen Shirley Bassey, Diana Ross, the Village People en Kylie Minogue zijn dagelijks vanaf augustus te horen via internet.

De zender is bedoeld voor homoseksuele en mensen die homo’s een warm hart toedragen. “In de Nederlandse samenleving is homoseksualiteit gemeengoed en Nederland loopt voorop als het gaat om homorechten. Ik vond het dan ook hoog tijd voor een gayzender!”, vertelt de 39-jarige deejay. [Radio.NL/Novum]