Zoeken
Sluit dit zoekvak.

BNN haalt Nieuwste Show van de buis

De Nieuwste Show stopt over drie weken. Dat laat BNN woensdag weten. In overleg met de netcoördinator van Nederland 3 is besloten om het satirische nieuwsprogramma per 3 april van de buis te halen. Vorige week schemerde al door dat de toekomst van de door Patrick Lodiers gepresenteerde show onzeker was vanwege de tegenvallende kijkcijfers.

Tegenvallende kijkcijfers
Gemiddeld keken er rond de 180 duizend mensen naar het programma, dat sinds september te zien was. Lodiers is ontgoocheld dat de show verdwijnt.

“Ik ben onwaarschijnlijk teleurgesteld en vind het jammer dat we de klus niet kunnen afmaken. Er is veel ervaring opgedaan, maar het blijkt erg moeilijk om een dagelijks programma met nieuws en satire succesvol te laten zijn”, aldus Patrick Lodiers. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten