Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Radio Waddenzee live vanaf zee

Radio Waddenzee gaat met haar radiolichtschip een paar dagen buitengaats en vanaf zee uitzenden. De Jenni Baynton wordt voor anker gelegd ter hoogte van het waddeneiland Griend (niet bewoond vogeleiland tussen Harlingen en Terschelling). De rechtstreekse uitzendingen vanaf het schip zijn op donderdag 1 mei, vrijdag 2 mei en zaterdag 3 mei. En op zaterdag 3 mei kunnen belangstellenden de Jenni Baynton ook bezoeken.

Hiervoor vaart de historische reddingboot Javazee als veerboot heen en weer tussen Harlingen en radioschip. Bezoekers blijven dan een paar uur aan boord van het radioschip tot de reddingboot weer een ‘slag’ heeft gemaakt, zo meldt Mediapages. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij het radiostation. [Mediapages/Radio.NL]

Gerelateerde berichten