Search
Close this search box.

CanalDigitaal lanceert HDTV zenders

CanalDigitaal lanceert in de maand april een compleet HDTV zenderpakket via de ASTRA satelliet. Klanten van satelliet aanbieder CanalDigitaal kunnen vanaf volgende maand drie nieuwe HDTV themakanalen ontvangen. Deze zenders komen naast de al beschikbare HDTV zenders op het ASTRA Satellietsysteem waar CanalDigitaal gebruik van maakt.

Nieuw in het HDTV aanbod via de satelliet zijn in ieder geval de documentaire zenders National Geographic HD en Discovery HD. Met nog diverse zenders zoals BravaHDTV is men nog in gesprek.
 
Naast deze kanalen zijn de Engelstalige HDTV kanalen BBC-HD en LuxeTV en het Duitstalige HDTV kanaal AnixeHD ook te ontvangen via één van de Astra satellieten. CanalDigitaal verwacht dit jaar nog meer HDTV kanalen beschikbaar te kunnen maken via de satelliet.

De HDTV zenders zijn de eerste maand gratis te ontvangen voor alle klanten van CanalDigitaal. Daarna is het HDTV-pakket beschikbaar voor € 9,95 per maand. Abonnees op het HDTV-pakket ontvangen gratis alle zenders uit het Thema-pakket. Het Thema-pakket bevat de volgende zenders: /Geschiedenis, ConsumentenTV, HollandDoc, HumorTV, Nederland4 carrousel, Discovery Science, Discovery Travel & Living, National Geographic Wild, Playboy TV en MGM Moviechannel. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten