Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Concert Armin van Buuren live op radio en tv

De Nederlandse DJ Armin van Buuren geeft op zaterdag 19 april een megaconcert in de Jaarbeurs Utrecht. BNN zendt het spektakel live uit op Nederland 3 vanaf 00.17 uur en op 3FM vanaf 01.00 uur. Op de website van BNN is in de aanloop naar het concert veel aandacht voor de DJ. Zo worden bijvoorbeeld de allerlaatste kaarten voor het concert weggegeven.

Het is alweer de derde editie van Armin Only. Tijdens het 9 uur durende concert laat Armin zien wat hij muzikaal en mixtechnisch allemaal in huis heeft. Daarnaast maken een aantal gastmuzikanten hun opwachting op het podium. Curt Fortin presenteert de TV-uitzending van het event, op 3FM neemt Coen Swijnenberg de presentatie voor zijn rekening. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten