Search
Close this search box.

RTL stopt per direct met Woon & Klus Magazine

RTL heeft de samenwerking verbroken met productiebedrijf Fan Interactive Media. Dit betekent onder meer dat Woon & Klus Magazine van de buis wordt gehaald.

RTL Nederland heeft per direct de samenwerking verbroken met productiebedrijf Fan Interactive Media. Dat heeft het mediabedrijf vrijdag bekendgemaakt. De breuk betekent dat de programma’s Woon & Klus Magazine, Tuinmagazine, AutoXperience en MotorXperience niet meer te zien zijn bij de zenders van RTL.

RTL laat weten dat het al enige tijd een ‘zakelijk conflict’ met Fan heeft en ‘betreurt het dat gesprekken niet tot een oplossing hebben geleid’. Details over de reden voor de beëindigde samenwerking zijn niet naar buiten gebracht.

Ook Fan Interactive Media wil niet ingaan op de reden voor de breuk met RTL. “We willen er op dit moment niets over naar buiten brengen”, stelt een medewerkster. “Het is vandaag Goede Vrijdag en dat willen we graag zo houden.”

[Novum]