Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dagelijkse realityserie Hotel bij SBS6

Wat gebeurt er allemaal achter de schermen van een drukbezocht hotel? Dat is te zien in de nieuwe dagelijkse realityserie Hotel die vanaf maandag 17 maart is te zien en niet vanaf vorige week, zoals voorheen werd aangekondigd. Hotel wordt elke werkdag om 18.30 uur uitgezonden door SBS 6. Centraal staat het reilen en zeilen in 3 hotels in Amsterdam, op Schiphol en in Bussum. De camera’s volgen in elk hotel een aantal medewerkers om zo een goed inkijkje te krijgen van het dagelijkse leven in een hotel.

Het leven in een hotel is zeer afwisselend en elke dag is anders. Waar krijgt de nachtportier mee te maken en in welke situaties raken de kamermeisjes soms verzeild? Ook de gasten zijn zeer uiteenlopend en komen uit binnen- en buitenland. Van vaste gasten die standaard elke dinsdag inchecken en zelf de weg weten tot verliefde stelletjes die een weekendje weg zijn en voor het eerst in een hotel zijn. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten