Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Max start ledenwerfcampagne voor 40.000 leden

Jan Slagter, directeur van Omroep MAX, geeft donderdag 27 maart om 11.00 uur bij Studio 21 op het Mediapark te Hilversum in aanwezigheid van alle presentatoren en circa 250 ledenwervers het startschot voor een nieuwe ledenwerfcampagne van Max. Om het voortbestaan van de nieuwe omroep te garanderen moet Max op 1 januari 2009 namelijk 150.000 leden hebben.

Met als campagneslogan ‘Max blijft . . .als u dat wilt’ gaat Max met radio- en televisiespots, advertenties en internetreclame haar kijkers en luisteraars overtuigen lid te worden, zodat Max kan blijven uitzenden op radio en tv. Heeft Max geen 150.000 leden dan verdwijnt de omroep voor vijftigplussers. Momenteel heeft Max ongeveer 110.000 leden. Met nog 40.000 nieuwe leden erbij komt men volgend jaar in aanmerking voor de B-status en de daarbij behorende uitzendlicentie. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten