Zoeken
Sluit dit zoekvak.

GTST trekt bekende Nederlanders aan

Thomas Berge krijgt een gastrol in Goede Tijden, Slechte Tijden. De blonde volkszanger zal in de soapserie te zien zijn als zichzelf, verklapte hij aan Novum Nieuws. De 18-jarige Berge werd door de makers van GTST benaderd. Het nummer ‘Zonder jou’ dat hij vervolgens inzong voor de soap was daarin de afgelopen weken al enkele keren te horen.

“Ik vind het een heel leuk liedje.” In de plot van de serie van RTL 4 schreef het personage Milan Alberts het nummer voor zijn ex-vriendin Nina. De televisieopnamen met Berge volgen nog. Wanneer hij te zien is in de serie, weet hij nog niet.

Dat zijn nummer al enkele malen in GTST te horen is geweest, is voor Berge geen reden om ‘Zonder jou’ zo snel mogelijk uit te brengen als single. “We hebben net de single ‘Niet meer en niet minder’ uitgebracht”, zegt de zanger, die vrijdag en zaterdag twee uitverkochte concerten gaf in de Amsterdamse Heineken Music Hall. “Dat kan best eens een hit worden. We willen eerst kijken hoe die het doet.” [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten