Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Holland’s Next Top Model’ gaat door op RTL5

RTL 5 start maandag 31 maart (tussen 20.30 en 21.30 uur) alweer met het vierde seizoen van het tv-programma ‘Holland’s Next Top Model’ waarin elf damens weer om de titel ‘Holland’s Next Top Model’ strijden. Aan de hand van wekelijkse opdrachten en fotoshoots wordt men klaargestoomd voor wat hen te wachten staat als topmodel. Maar in de modellenwereld worden ze ook geconfronteerd met de keiharde realiteit.

De winnares ontvangt onder andere een modellencontract ter waarde van 75.000 euro bij een modellenbureau. Ook dit seizoen is de presentatie in handen van voormalig topmodel en schrijfster Daphne Deckers, zij is tevens juryvoorzitter.

“We kijken zeer uit naar de nieuwe reeks ‘Holland’s Next Top Model’.  Er staat wederom een aantal opvallende verrassingen te gebeuren zowel voor de kijkers als de geselecteerde dames. Dit vierde seizoen belooft de eerdere reeksen te overtreffen”, aldus Remko van Westerloo, programmadirecteur van RTL 5. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten