Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Homo’s krijgen digitale zender

Homo’s kunnen binnenkort genieten van ‘hun eigen’ digitale zender. OutTv, dat op 2 april wordt gelanceerd, richt zich exclusief op homoseksuele mannen. De zender komt uitsluitend met televisieprogramma’s die ‘aansluiten bij de levensstijl en belevingswereld van de gay-man’. Welke programma’s dat zijn, is nog niet naar buiten gebracht.

Wel is bekendgemaakt dat de zender wekelijks een talkshow zal uitzenden met daarin aandacht voor ‘lifestyle, gadgets, uitgaanstips, maar ook het laatste gaynieuws’. Wie de show presenteert wordt op 2 april duidelijk.

Het nieuwe homo kanaal is via kabelexploitanten te ontvangen via een digitale decoder waarvoor abonnees een veel duurder abonnnement kunnen afsluiten. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten