Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Dj Tiësto weer op Dance Valley in Velsen

Radio 538 Dj Tiësto staat op 12 juli op de veertiende editie van Dance Valley. Dat heeft de organisatie van het jaarlijkse dansfestival in Velsen bekendgemaakt. “Ik vind het erg leuk en een eer om na vier jaar weer terug te keren op Dance Valley”, laat de 38-jarige Brabander weten. “Ik hoop weer net zo te genieten als voorgaande keren van de sfeer en van het publiek.”

Naast Tiësto draaien ook de Britse dj Carl Cox en de Nederlander Sander van Doorn platen op het hoofdpodium. Het eendaagse dansspektakel, dat dit jaar het thema ‘A journey into sound’ meekrijgt, wordt als vanouds gehouden in recreatiepark Spaarnwoude.

De festivallocatie bestaat naast het ‘main stage’ nog uit vier andere zones. In het benedenveld kunnen dansfanaten luisteren naar dj’s als John Digweed en Gui Borrato. Ook Tony Cha Cha, Billy the Klit en Erik van Kleef komen voorbij. De tweede Valley is onder meer bestemd voor Ferry Corsten en zijn favoriete dj’s, waaronder de voorheen als Barthezz bekend staande Bart Claessen. Ook Gregor Salto en Sidney Samson draaien hier plaatjes. Op het boventerrein draait onder anderen de Nederlandse dj Miss Monica. De kaartverkoop voor Dance Valley 2008 begint woensdag. [Radio.NL/Novum]