Search
Close this search box.

Celine Huijsmans vaste nieuwslezer ‘Veronica Inside’

Celine Huijsmans wordt de vaste nieuwslezer van ‘Veronica Inside’ bij Radio Veronica. Vanaf 7 januari zal zij het nieuws verzorgen in het nieuwe middagprogramma met Wilfred Genee en sidekicks Niels van Baarlen en Rick Romijn.

Celine Huijsmans vaste nieuwslezer ‘Veronica Inside’ Celine tekende haar contract bij de muziekzender in het bijzijn van Radio Directeur Talpa Network Marc Adriani en ad-interim Radio Director Radio Veronica Florent Luyckx.

Enkele weken geleden was er volgens geruchten in de radiowereld nog sprake van dat ze plaats zou nemen in de ochtendshow van Radio 538. Toch is Celine Huijsmans blij met Veronica.:“Ik kijk er enorm naar uit om onderdeel uit te maken van het vaste team van ‘Veronica Inside’. Wilfred, Rick en Niels zijn geweldig om mee te werken, ik kan niet wachten tot we on air mogen!”

Celine Huysmans is al enige jaren als nieuwslezer op vrijdag te horen op Radio 538, Radio 10 en Radio Veronica. Ook viel ze meerdere keren in als nieuwslezer tijdens ‘Evers Staat Op’.

Wilfred Genee:”Celine zorgt met haar deskundigheid en frisse verschijning voor de nuance die het programma absoluut nodig heeft met ons mannen (op leeftijd).

Volgens Florent Luyckx is het het team van de radiovariant van ‘Veronica Inside’ nu compleet met Celine. “Dat belooft spraakmakende radio te worden.” Veronica Inside is vanaf 7 januari iedere maandag tot en met donderdag van 16.00 tot 18.00 uur te horen bij Radio Veronica. [Radiowereld.NL]

Foto: Radio Veronica (Van links naar rechts; Florent Luyckx, Celine Huijsmans en Marc Adriani)