Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Leven van 3FM deejay wordt verfilmd

BoekFilmregisseur Ramon Etman werkt aan een film over het leven van Stenders op basis van zijn boek ‘Stenders Leesvermaak’, dat recent is uitgebracht. In het boek beschrijft Stenders uitgebreid zijn radiocarrière en zijn confrontaties met diverse omroepbazen. De 3FM deejay, die na een mislukt commercieel uitstapje naar het verdwenen radiostation Yorin FM van RTL Nederland weer voor radio 3FM werkt, heeft al diverse bekendheden benaderd voor gastrolletjes.

Fátima Moreiro De Melo, Geert Hoes en Thomas Berge zouden hun medewerking al hebben toegezegd; het is nog niet duidelijk wie Stenders zelf gaat spelen volgens RTL Nieuws. Regisseur Etman denkt dat de productie in 2009 in première kan gaan. Hij maakte eerder de lowbudget horrorproductie Horizonica, waarin Stenders een bijrol vertolkte. Net als Horizonica moet ook de Stenders-film worden gefinancierd uit sponsoring. [RTLNieuws/Radio.NL]

Gerelateerde berichten