Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Extra Symphonica in Rosso voor Lionel Richie

Zoals Lionel Richie zelf al voorspelde, staat hij deze zomer vaker dan één keer op Symphonica in Rosso. Ook op 7 september vindt een optreden plaats.

Zoals Lionel Richie zelf al voorspelde, staat hij deze zomer vaker dan één keer op Symphonica in Rosso. Naast het al aangekondigde concert op 9 september, vindt ook twee dagen eerder een optreden plaats. Dat heeft organisator The Entertainment Group dinsdag laten weten. De kaarten voor het concert van 9 september zijn vrijwel allemaal verkocht.

Richie zal in het Arnhemse Gelredome veel van zijn grootste hits ten gehore brengen, waaronder ‘Hello’, ‘Easy’ en ‘All night long’. Hij wordt bijgestaan door Trijntje Oosterhuis en Candy Dulfer.

De 58-jarige artiest bracht vorig weekeinde een bliksembezoek aan Nederland. Zaterdagavond verscheen hij in de tv-show van Paul de Leeuw, die vorig jaar de hoofdartiest was van Symphonica in Rosso. Hier liet Richie al grappend doorschemeren in te zetten op meer dan één Arnhems optreden: “Als jij dat stadion vijf keer kan vullen, dan moet het mij toch ook minstens één keer lukken.”

[Novum]