Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Moeder Natalee Holloway op bank bij Jensen

Beth Twitty, de moeder van de verdwenen Amerikaanse tiener Natalee Holloway, is dinsdag weer te gast in de talkshow van Robert Jensen. Dat heeft RTL maandag bekendgemaakt. Ze doet voor het eerst haar verhaal op de Nederlandse televisie na de uitzending van misdaadverslaggever Peter R. de Vries vorige maand over de verdwijningszaak.

In die uitzending waren met een verborgen camera opgenomen beelden te zien waarin verdachte Joran van der Sloot bekent te weten waar Holloway is gebleven. Ze zou onwel zijn geworden tijdens een vrijpartij, waarna Van der Sloot een vriend zou hebben gebeld die hem hielp Natalee te dumpen in zee.

Twitty was al eerder te gast bij Jensen. In september vertelde ze voor het eerst in een Nederlandse talkshow over de verdwijning van haar dochter. Jensen is te zien tussen 22.30 uur en 23.15 uur bij RTL 5. [Novum/RadioNL]

Gerelateerde berichten