Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Monique van de Ven aan het roer in RTL Boulevard

Monique van de Ven neemt vrijdag in RTL Boulevard de scepter over van Daphne Bunskoek. De actrice en regisseuse is eenmalig gasthoofdredacteur van het showbizzprogramma, zo heeft RTL Nederland dinsdag laten weten. In het programma is vrijdag onder meer een interview te zien met acteur Roger Moore. Ook maakt de 55-jarige Van de Ven ruimte voor de film ‘Zomerhitte’, die zij zelf regisseerde.

In de verfilming van de novelle van Jan Wolkers, die vanaf 20 maart in de bioscopen draait, zijn hoofdrollen weggelegd voor Sophie Hilbrand en haar vriend Waldemar Torenstra.

Het is niet voor het eerst dat een gasthoofdredacteur RTL Boulevard presenteert. Eerder lieten Jamie Oliver, Marco Borsato, premier Jan Peter Balkenende en André van Duin zich strikken voor de positie. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten