Search
Close this search box.

SBS 6 haalt marktaandeel 14,5% in februari

De SBS-groep behaalde met haar drie zenders in de maand februari een recordmarktaandeel van 26,8%. Niet eerder wisten NET 5, SBS 6 en Veronica een dergelijk hoog marktaandeel te noteren in februari. De familiezender SBS 6 van het tv-bedrijf scoorde een recordaandeel van 14,5% wat tot de beste februarimaand ooit leidde. Slechts twee keer eerder in de geschiedenis van het 12,5 jarig bestaan wist de zender een hoger maandgemiddelde te behalen.

Vermeldenswaardig is zeker dat SBS 6 ook zonder de goed bekeken uitzending van Peter R. De Vries misdaadverslaggever met ruim 7 miljoen kijkers voor de beste februarimaand ooit zorgde. NET 5 sloot de maand af met een marktaandeel van 6,4%, Veronica behaalde een marktaandeel van 5,9%.

NET 5 behaalde over de maand februari een marktaandeel van 6,4%. Veronica bleef stabiel ten opzichte van vorig jaar en sloot februari 2008 af met een marktaandeel van 5,9%. Alle marktaandelen zijn gemeten in de doelgroep 20-49 jaar. RTL heeft haar maandelijke cijfers nog niet bekend gemaakt. [Radiowereld.NL]