Zoeken
Sluit dit zoekvak.

‘Mooi Weer de Leeuw’ in het buitenland

Het tv-programma ‘Mooi Weer de Leeuw’ staat zaterdag 22 maart helemaal in het teken van BVN, de publieke tv-zender voor Nederlandstaligen in het buitenland. ‘Mooi Weer de Leeuw’ is volgens BVN namelijk één van de populairste programma’s op BVN. Daarom heeft de redactie kijkers uit het buitenland uitgenodigd om hun wensen bij Paul de Leeuw te laten vervullen.

BVN, dat dit jaar 10 jaar bestaat en wereldwijd uitzendt, is een samenwerkingsverband van de Publieke Omroep, de VRT en de Wereldomroep. Nederlandstaligen in het buitenland kunnen via BVN wereldwijd  24 uur per dag televisieprogramma’s van de Nederlandse en Vlaamse publieke omroepen ontvangen. Dagelijks kijken zo’n half miljoen Nederlanders en Vlamingen over de hele wereld naar BVN.

De BVN special in ‘Mooi Weer De Leeuw’ is zaterdag 22 maart te zien om 20.25 uur bij de VARA op Nederland 1. Op zondag 23 maart is – om 21.45 uur op Nederland 1 – ‘Mooi Weer De Leeuw: The Day After’ te zien (herhaling op maandag 24 maart om 21.30 uur op Nederland 3). De ‘Mooi Weer De Leeuw’-uitzending van 22 maart is bij BVN diezelfde avond om 21.45 uur Nederlandse tijd te zien. ‘The Day After’ zendt BVN uit op 23 maart rond 23.00 uur Nederlandse tijd. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten