Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Paris Hilton bezoekt Zuid-Afrikaanse kinderen

Paris Hilton heeft donderdag een een schooltje in Zuid-Afrika bezocht. Haar vriend Benji Madden geeft vrijdag met Good Charlotte een concert in Johannesburg.

Paris Hilton heeft donderdag een bezoek gebracht aan een schooltje in Zuid-Afrika. De steenrijke hotelerfgename verraste de kinderen van de Jakaranda Kinderhuis School in Pretoria met handtekeningen en foto’s, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De 27-jarige Hilton zou twee uur hebben doorgebracht op het schooltje. De blondine reisde samen met haar laatste verovering Benji Madden af naar Zuid-Afrika. Madden treedt vrijdagavond met zijn band Good Charlotte op in Johannesburg.

Het is nog onbekend of Paris haar vriend ook vergezelt op de rest van zijn tournee, die hem deze maand onder meer nog naar Duitsland en Tsjechië brengt.

[Novum]