Search
Close this search box.

Muziek op verzoek bij webradio Musica Religiosa

Het webradiostation Musica Religiosa van IKON en Zendtijd voor Kerken komt met iets nieuws. Luisteraars kunnen vanaf deze week via de website zelf een keuze maken uit een database met ruim 7.500 opnames van religieuze muziek. Het gekozen nummer is vervolgens binnen een half uur op de webzender te horen.

Het aanbod op Musica Religiosa varieert van orgelmuziek tot oratorium en van gregoriaans via Bach en Händel tot hedendaagse religieuze muziek, zowel van wereldberoemde als van vrij onbekende componisten. De website biedt de mogelijkheid om op naam van componist, uitvoerende(n) of titel van het gewenste nummer te zoeken.

Op de publieke radiozenders wordt maar weinig tijd ingeruimd voor religieuze muziek. Sinds de komst van Webradio Musica Religiosa is deze muziekcategorie via internet non stop te beluisteren. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten