Search
Close this search box.

Patricia Paay in jury Holland’s got Talent

Patricia Paay, de vrouw van ex deejay Adam Curry, neemt plaats in de jury van het nieuwe tv-programma ‘Holland’s got Talent’ van SBS 6. Dat heeft de zangeres bevestigd aan Novum Nieuws. Maandag komt de glamourdiva voor de eerste opnamen vanuit haar woonplaats onder de rook van Londen naar Nederland. La Paay neemt plaats naast juryvoorzitter Henkjan Smits. De tv-zender zoekt nog steeds naar een derde jurylid.

Presentator Gerard Joling liet eerder in een interview weten dat hij de 58-jarige zangeres heel graag in de jury wilde hebben. Volgens Patricia heeft Joling haar ook persoonlijk benaderd voor het programma. In de tv-show maken buiksprekers, acrobaten, goochelaars, zangers, danseressen en slangenbezweerders allen kans op de titel Holland’s Got Talent. De show gaat op 28 maart van start en duurt tien weken.

Oud-telefoonverkoper en operazanger Paul Potts deed vorig jaar mee aan Britain’s Got Talent, de Britse versie van de show. De show werd zijn wereldwijde doorbraak. Voor zijn album ‘One chance’ ontving hij onlangs in Nederland een gouden plaat voor de verkoop van meer dan 35 duizend exemplaren. Op zondag 8 en maandag 9 juni geeft Potts twee concerten in de Heineken Music Hall in Amsterdam. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten