Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Edo Brunner wint ‘Wie is de Mol?’

Edo Brunner heeft het tv-spel ‘Wie is de Mol?’ gewonnen. Hij ging met meer dan twintig duizend euro naar huis, nadat hij Dennis Weening had ontmaskerd als saboteur van het spel. Edo stond donderdag in de finale met Regina Romeijn. 1.465.000 kijkers hebben het tv-programma gezien.

Voor het vierde jaar was het televisiespel van de Avro gevuld met bekende Nederlanders, onder wie Georgina Verbaan, Coen Swijnenberg, Annette van Trigt, Nicolette Kluijver, Patrick Martens, Joris Linssen en Dunya Khayame. De tien kandidaten voeren opdrachten uit.

Eén van de kandidaten is de mol en probeert de uitvoering van de opdrachten te saboteren. De opnamen vonden een aantal maanden geleden plaats in Mexico. [Novum/Radio.NL]

Gerelateerde berichten