Zoeken
Sluit dit zoekvak.

RTL stopt per direct met Woon en Klus Magazine

RTL Nederland heeft per direct de samenwerking verbroken met productiebedrijf Fan Interactive Media. Dat heeft het mediabedrijf vrijdag bekendgemaakt. De breuk betekent dat de programma’s Woon & Klus Magazine, Tuinmagazine, AutoXperience en MotorXperience niet meer te zien zijn bij de zenders van RTL.

RTL laat weten dat het al enige tijd een ‘zakelijk conflict’ met Fan heeft en ‘betreurt het dat gesprekken niet tot een oplossing hebben geleid’. Details over de reden voor de beëindigde samenwerking zijn nog niet naar buiten gebracht.

Ook Fan Interactive Media wilde nog niet ingaan op de reden voor de breuk met RTL. “We willen er op dit moment niets over naar buiten brengen”, stelt een medewerkster. “Het is vandaag Goede Vrijdag en dat willen we graag zo houden.”

Update
In de vrijgekomen tijdvakken wordt de alternatieve programmering gehandhaafd, die sinds twee weken is ingezet. Dit betekent dat de kijker bij RTL 5 op zondag tussen 17.05 en 18.00 uur een aflevering kan zien van ‘101 Even Bigger Celebrity Oops’. Aansluitend staat tussen 18.00 en 19.00 uur het programma ‘Verbouw Mijn Familie’ geprogrammeerd. Bij RTL 7 worden op zaterdag tussen 19.00 en 19.30 uur afleveringen van ‘Stom, Stommer, Stomst’ ingezet. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten