Search
Close this search box.

Slam FM zet luisteraars 3 weken in de auto

Het landelijke commerciële radiostation komt weer met een opmerkelijk actie. Samen met datingwebsite Lexa organiseert het station een actie waarbij 6 jongens en 6 meisjes in de leeftijd van 18 tot 28 jaar de strijd met elkaar aangaan en 3 weken lang in een auto leven. De start van de actie vindt aanstaande maandag (24 maart), tweede Paasdag, plaats tijdens de Kinzo Paasraces op het Circuit Park Zandvoort.

De 12 kandidaten worden in 6 koppels onderverdeeld en degene die als laatste overblijft en de bijbehorende opdrachten en tests het beste uitvoert, wint donderdag 10 april een exclusief gepimpte Slam FM Volkswagen Golf. Deze actie is 24 uur per dag via zeven webcams, waaronder wabcams in de auto, live te volgen op de website van Slam FM. [Radiowereld.NL]