Search
Close this search box.

Tussenstand Gouden RadioRing bekendgemaakt

De eerste en enige tussenstand in de strijd om de Gouden RadioRing is maandagavond bekendgemaakt. De twee verliezende finalisten van de vorige editie (2015), ‘Bij Igmar’ en ‘Helemaal Haandrikman’ staan ook in 2016 wederom bij de genomineerden.

Tussenstand Gouden RadioRing bekendgemaakt Opvallend is de populariteit van de publieke omroep, in het bijzonder Radio 2, dat maar liefst vijf titels in de voorlopige top tien van publieksfavorieten vertegenwoordigt.

Puur op alfabetische volgorde zijn dit de tien radioprogramma’s die op dat moment de meeste stemmen van het publiek hebben mogen ontvangen.

Genomineerden
– Bij Igmar – Slam
– Ekdom in de Ochtend (Vara) – Radio 2
– Helemaal Haandrikman (Kro-Ncrv) – Radio 2
– Mattie & Wietze – Qmusic
– Nachtzuster (Max) – Radio 1
– Spijkers met Koppen (Vara) – Radio 2
– Stenders Platenbonanza (AvroTros) – Radio 2
– Superrradio (Bnn) – 3FM
– Top 2000 – Radio 2
– Vroege Vogels (Vara) – Radio 1

De stemperiode voor de Gouden RadioRing, alsook de Zilveren RadioSterren voor beste presentator en presentatrice, duurt nog tot donderdag 15 december 14.30. Stemmen kan op www.radioring.nl. [Radiowereld.NL]