Zoek
Sluit dit zoekvak.

3FM opent veiling 3FM Serious Request

Vanaf deze week kunnen 3FM-luisteraars weer bieden op veilingitems, waarvan de opbrengsten naar 3FM Serious Request 2016 gaan. Vanaf 18 december zijn alle items ook te zien in de ‘Niet In De Winkel Te Koop Winkel’ in Breda.

3FM opent veiling 3FM Serious Request Tijdens 3FM Serious Request is 3FM deejay Sander Hoogendoorn de veilingmeester. Hij veilt niet alleen de items die op de site staan, maar gaat ook langs bij bekende Nederlanders en interessante bedrijven om bijzondere items te scoren.

Hiervan doet de 3FM deejay dagelijks verslag op radio en tv. Daarnaast opent Hoogendoorn op zondag 18 december de ‘Niet In De Winkel Te Koop Winkel’. Het veilinghuis is de gehele actieweek tussen 10.00 en 20.00 uur te bezoeken op de Halstraat 17 in Breda.

Stille ramp: longontsteking
Met 3FM Serious Request 2016 zet de publieke radiozender 3FM zich in voor kinderen die sterven aan longontsteking: een stille ramp die elke 35 seconden ergens ter wereld een kinderleven eist. Het is daarmee wereldwijd de dodelijkste infectieziekte voor kinderen van 5 jaar en jonger.

Met de opbrengst van de actie helpt het Rode Kruis om longontsteking te voorkomen en te behandelen. Deze stille killer eist de meeste kinderlevens in Azië en Afrika, met name in landen als Ivoorkust, Soedan en Ethiopië.

3FM Serious Request
Van zondag 18 tot en met zaterdag 24 december 2016 komt Nederland in actie voor 3FM Serious Request, de jaarlijkse actie van 3FM. Met de actie vraagt de publieke jongerenzender de dagen voor Kerst aandacht voor een stille ramp. Vanuit het Glazen Huis op de Grote Markt in Breda draaien 3FM-deejays Domien Verschuuren en Frank van der Lende de tracks die het publiek tegen betaling aanvraagt. Luisteraars kunnen de deejays ook bezichtigen. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten