Zoek
Sluit dit zoekvak.

Luistercijfers periode oktober – november 2014, Radio 538 op nr.1

De luistercijfers van het Nationaal Luister Onderzoek over de periodeoktober – november 2014 zijn dinsdag bekendgemaakt door Stichting Nationaal Luister Onderzoek (NLO), de opdrachtgever van het luisteronderzoek. Radio 538 staat in deze periode met 11.4% op 1.

De rapportage is gebaseerd op een landelijk representatieve steekproef van 7.909 respondenten van 10 jaar en ouder.

Luistertijd
Als standaard tijdvak wordt 06.00 tot 24.00 uur gehanteerd. De gemiddelde luistertijd bedraagt in deze periode 2 uur en 53 minuten per dag, dat is 6 minuten meer dan in de vorige periode.

Marktleider = Radio 538
Uit deze cijfers blijkt dat Radio 538 deze keer marktleider is in deze periode met een marktaandeel van 11.4%, dit was een maand geleden 11.7%. Q-music staat nu op een tweede plek met 9.9%, dit was afgelopen maand 9.7%. Op de derde plaats staat nu Sky Radio met 9.7%, dit was in de vorige periode 10.1%.

Bekijk hier een groot overzicht van deze maand.

Overzicht stijgers en dalers
Stijgers: Q-music, ORN Radio, E Power Radio, Radio 5, Radio 4, Classic FM, Arrow Classic Rock, BNR Nieuwsradio, Radio 6 Soul en Jazz, Overige zenders.

Dalers: Radio 538, Sky Radio,  3FM, Radio 10, Sublime FM,

Gelijk: Radio 2, Radio 1, Radio Veronica, 100%NL, Slam FM,

Kijk op deze pagina voor een volledig overzicht van de afgelopen 10 jaar. De luistercijfers van de regionale omroepen staan hier. Op dinsdag 20 januari 2015 worden weer nieuwe luistercijfers gepubliceerd in opdracht van het Nationaal Luister Onderzoek. [Radiowereld.NL]