Kanye West wil grotere kast dan Kim

Kanye West en Kim Kardashian hebben weer een goede reden voor gekibbel: de indeling van hun nieuwe droomhuis. Kanye krijgt de grootste inloopkast.

Kanye West en Kim Kardashian hebben weer een goede reden voor gekibbel: de indeling van hun nieuwe droomhuis. De strijd om de grootste inloopkast is inmiddels geslecht, zo meldt Radar Online.

Het ziet er naar uit dat Kanye de strijd heeft gewonnen en zijn zelfontworpen outfits op mag hangen in een kast van 4,5 meter lang terwijl Kim slechts een lengte van 3,5 meter tot haar beschikking krijgt. Alle andere slaapkamers in de villa van ruim 16 miljoen euro zijn uitgerust met inloopkasten zodat ook hun 1-jarige dochter North West zich geen zorgen hoeft te maken over het uitstallen van haar modecollectie.

De villa is verder uitgerust met onder meer een gamekamer, ontbijtkamer, dinerruimte, fitnessruimte, sauna en bioscoop. Echt tijd voor het huis heeft het stel nog niet: Kanye vliegt de laatste tijd vaak op en neer naar Parijs voor de opnames van zijn nieuwe album.

[NOVUM]