Amy Adams wil niet over hack Sony praten

Het optreden van Amy Adams bij de Today Show van NBC is op het laatste moment afgezegd. De actrice wilde niet over de hack bij Sony praten.

Het optreden van Amy Adams bij de Today Show van NBC is op het laatste moment afgezegd omdat de actrice niet over de hack bij Sony wil praten. Dat meldt Gossip Cop.

Pas op het laatste moment zou Adams zijn ingelicht dat er vragen zouden komen over de grootschalige hack bij Sony. Uit de gelekte documenten bleek dat ze minder betaald kreeg dan haar mannelijke collega’s in de film American Hustle, maar daar weigert Adams iets over te zeggen.

De actrice was al aanwezig in de kleedkamers van de studio van het nieuwsprogramma om te praten over haar nieuwe film Big Eyes. Ondanks dat Adams onaangenaam verrast was en aangaf er niet over te willen praten, wilde ze wel zoals gepland aanschuiven. De producenten annuleerden haar optreden echter uit angst dat ze geen substantiële antwoorden zou geven.

[NOVUM]