Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Thomas Bug weg bij WDR 2

Thomas Bug stopt binnenkort met zijn show op zaterdag bij WDR 2. De radiodeejay heeft besloten zijn carrière een nieuwe wending te geven en gaat weer aan de slag bij de televisie. Met ingang van deze week zal Bug regelmatig te zien zijn als presentator van het nieuwsprogramma ‘Aktuelle Stunde’ op WDR televisie. Hierdoor heeft hij onvoldoende tijd om wekelijks een radioshow te maken en heeft daarom besloten hiermee te stoppen. Wanneer de laatste uitzending van ‘Bug am Samstag’ op WDR 2 wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Thomas Bug maakte in april vorig jaar de overstap van 1Live, de jongerenzender van de WDR, naar WDR 2. Deze zender had besloten om het weekend over een andere boeg te gooien door personality te introduceren. ‘Der Bug’ kreeg daarbij een programma op zaterdag, terwijl Matthias Matuschik werd aangetrokken voor een programma op de zondag. Nu, bijna een jaar later, lijkt het alweer afgelopen te zijn met personality bij WDR 2. In december besloot Matuschik al te stoppen met zijn weekendshow bij de zender, om weer aan de slag te gaan bij Bayern 3. Binnenkort zal ook Bug gaan stoppen met zijn weekendshow, zo vertelt de deejay in een interview met de ‘Kölner Stadtanzeiger’.

Thomas Bug heeft besloten zijn carrière een andere wending te gaan geven. Met ingang van deze week zal hij regelmatig te zien zijn als presentator van het nieuwsprogramma ‘Aktuelle Stunde’ op WDR televisie. Omdat Bug deze werkzaamheden moeilijk kan combineren met zijn radiowerk, heeft het voormalig jurylid van ‘Deutschland sucht den Superstar’ besloten te stoppen met zijn werkzaamheden voor WDR 2. Wanneer de laatste uitzending van ‘Bug am Samstag’ wordt uitgezonden is nog niet bekend, evenmin wie zijn opvolger wordt bij WDR 2. [RS/Radio.NL]

Gerelateerde berichten