Search
Close this search box.

Toekomst De Nieuwste Show onzeker

Of De Nieuwste Show op de publieke tv-zender Nederland 3 nog een lang leven is beschoren, is onzeker. Producenten BNN en NPS zijn in overleg met de zendercoördinator van Nederland 3 over de toekomst van de talkshow, meldt een woordvoerder van de jongerenomroep.

Berichten over een abrupt einde werden eind vorige week in de wereld geholpen door showbizzprogramma RTL Boulevard. Van een plotseling einde is niets waar, zegt de woordvoerder. Wel erkent BNN dat het niet goed gesteld is met de kijkcijfers van het satirische nieuwsprogramma. De laatste aflevering, die donderdag te zien was, werd door 217 duizend mensen bekeken.

Naar verwachting wordt later deze week duidelijk of De Nieuwste Show, die wordt gepresenteerd door Patrick Lodiers, nog langer te zien zal zijn. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde berichten