Search
Close this search box.

Josine van Dalsum opnieuw geopereerd

Josine van Dalsum heeft opnieuw een hersenoperatie ondergaan. De hersentumor van de 59-jarige actrice was weer gaan groeien. Ze maakt het volgens haar man goed.

Josine van Dalsum heeft opnieuw een hersenoperatie ondergaan. De hersentumor van de actrice was weer gaan groeien. Ze maakt het goed, zo vertelt haar man John van de Rest dinsdag in De Telegraaf.

De eerste dagen na de operatie waren zwaar voor Van Dalsum. “Haar mond zei niet wat haar hersenen bedoelen”, legt haar echtgenoot uit. “Maar ze heeft nu haar spraakvermogen weer helemaal terug.” Ook moet ze weer goed leren lopen. “Ze traint zich helemaal suf achter de rollator. Ik heb de dapperste vrouw van de wereld getrouwd.”

De 59-jarige actrice, die te zien was in meerdere televisieseries, kampt sinds 2003 met kanker. Haar ervaringen met de ziekte verwerkte zij in het toneelstuk ‘Leef-tijd’, dat zij op het podium bracht met haar zoon Aram van de Rest.

[Novum]